Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Xylo eyewear

      Τα ελληνικά ξύλινα γυαλιά ηλίου γεννήθηκαν στην κρίση !


«Κάποιες φορές, αρκεί μια πρωινή σκέψη για να αλλάξει όλα όσα θεωρείς παγιωμένα. Τρόπο ζωής, εργασία, καθημερινότητα, κι εν γένει την κοσμοθεωρία σου.
Είχαμε την τύχη να ζήσουμε ένα τέτοιο πρωινό. Να νιώθεις το ζεστό φως του ήλιου να σε αλλάζει και να γεννιέται εκείνη τη στιγμή μια ιδέα. Ακριβώς την ίδια ώρα που ο ήλιος σε θαμπώνει με το μεγαλείο του. Από εκείνο το πρωινό και έπειτα, η απόφασή μας για την δημιουργία ξύλινων γυαλιών ηλίου, ήταν πια ξεκάθαρη...»


Ένα ζευγάρι αυτοδίδακτων ξυλουργών από την Σύρο , ο Περικλής Θερριός και η Ελένη Βακονδίου , τρείς σχεδιαστές της Σχολής Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου , που απεγνωσμένα η Πολιτεία παλεύει... να κλείσει , ατέλειωτη όρεξη για δημιουργία, έμπνευση , εργατικότητα και τα ελληνικά γυαλιά ηλίου από ξύλο με την εμπορική ονομασία Xylo είναι γεγονός! Η καμπάνια στην πλατφόρμα crowdfunding indiegogo στόχο έχει την χρηματοδότηση της ανάπτυξης της δραστηριότητάς τους , ώστε να κάνουν τα προϊόντα γνωστά στην Ελλάδα και το εξωτερικό ! Μάλιστα ανάλογα με το ποσό διαφοροποιούνται και οι στόχοι ...

Τα γυαλιά διατίθενται σε τέσσερα διαφορετικά σχέδια και πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς (ξύλου-γυαλιού) και συνοδεύονται από μια δερμάτινη θήκη με το logo 'Craving for the Sun', κηρήθρα και ειδικό λαδάκι σε ένα βαζάκι 3ml για να διατηρούνται πολλά χρόνια.

Όπως λένε οι ίδιοι ...Μη σταματάτε να αναζητάτε τον ήλιο!
http://www.indiegogo.com/projects/xylo-eyewear
https://www.facebook.com/Xyloeyewear.Cravingforthesun
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...