Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Bobble Water:οικολογία και υγεία

Το όνομα του είναι bobble. Πέρα από την μοντέρνα και design εμφάνιση του, το bobble είναι ένα μπουκάλι με πρωτοποριακό φορητό φίλτρο νερού από ενεργό άνθρακα που απορροφά το χλώριο, τα οργανικά κατάλοιπα και τις οσμές από το νερό της βρύσης. Αυτό σημαίνει πιο καθαρό και πιο υγιεινό νερό. Σχεδιασμένο από τον Karim Rashid, το bobble έρχεται όχι μόνο να προσφέρει υγιεινό νερό αλλά και να συνεισφέρει στην εξοικονόμηση χρημάτων από την αγορά εμφιαλωμένου νερού.
Με λιγότερα πεταμένα πλαστικά μπουκάλια το bobble προστατεύει το περιβάλλον. Κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά, ενώ κάθε φίλτρο bobble μπορεί να αποτρέψει τη χρήση 300 πλαστικών μπουκαλιών.


Η ιδέα είναι απλή και απόλυτα οικολογική. Αντί για εμφιαλωμένο νερό, ο χρήστης γεμίζει το Bobble με νερό της βρύσης και χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο φίλτρο για να πιει νερό από το μπουκάλι.Χρησιμοποιώντας το Bobble έχετε ένα λόγο παραπάνω να αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού το πώμα αυτού του καλοσχεδιασμένου μπουκαλιού, κρύβει ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα το οποίο θα φροντίσει να παγιδεύσει το χλώριο και άλλες βλαβερές ουσίες πριν φτάσει στο στόμα σας. Το φίλτρο αλλάζει περίπου κάθε 2 μήνες ή μετά απο 300 reffils, ενώ μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας water bobble, ανάμεσα σε 6 διαθέσιμους χρωματισμούς. Τέλος ο κάτοχος του Bobble βοηθά το περιβάλλον που γλιτώνει από την κατανάλωση πλαστικού από  τα εμφιαλωμένα μπουκάλια νερό.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...