Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Παστίλιες για τον πόνο του άλλου

Θα έχετε δει τα τηλεοπτικά spost που παίζονται εδώ και καιρό στην τηλεόραση, στο YouTube για την Νέα εκστρατεία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.  H Νέα Εκστρατεία είναι οι “Παστίλιες για τον πόνο του άλλου”.  Μια Νέα Καμπάνια που πολλά πρόσωπα του Καλλιτεχνικού χώρου όπως οι: Άγγελος Αντωνόπουλος, Μάριος Αθανασίου, Θοδωρής Αθερίδης, Κωστής Μαραβέγιας αλλά και ο διεθνής Ισπανός Ηθοποιός Χαβιέρ Μπαρδέμ (Javier Bardem) στέλνουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης.
oponostoyallou1

“Παστίλιες για τον πόνο του άλλου” από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.
Οι Παστίλιες πολλαπλασιάζουν την αλληλεγγύηoponostoyallou2
Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» (της φτιάχνει η Apivita) είναι μια πλήρης εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ανεύρεσης πόρων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Με τη συμβολική αγορά ενός κουτιού με έξι καραμέλες από μέλι και θυμάρι από τα φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα, κάθε αγοραστής συμβάλλει στην προσπάθεια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα να βοηθήσουν ασθενείς ευάλωτους, «ξεχασμένους», αποκλεισμένους από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι κι ένα πρακτικό «όχημα» αλληλεγγύης αφού με την αγορά ενός πακέτου Παστίλιες (1,60 €), το ένα ευρώ διατίθεται απευθείας σε προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

 Ο καθένας μας, εγώ, εσείς, ο οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει αγοράζοντας ένα πακέτο Παστίλιες (1,60€). Όμως μπορούμε επίσης να πάρουμε  μέρος δημοσιεύοντας ένα σχόλιο, κάνοντας Like, Share, Tweet.  Ας γίνουμε όλοι μας το πρόσωπο της καμπάνιας! Ας στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια! Ας μεταφέρουμε και στον υπόλοιπο κόσμο, όπως και με όποιον τρόπο μπορούμε το “μήνυμα της αλληλεγγύης”.  Γιατί μην ξεχνάμε πως, για να κάνουμε κάτι μεγάλο, για να φτάσουμε στον σκοπό μας, πρέπει πρώτα να ξεκινήσουμε απ’ τα μικρά, κάνοντας μικρές αλλά σημαντικές κινήσεις. Γιατί, ο πόνος του άλλου, είναι και δικός μας πόνος! Ας γίνουμε επιτέλους άνθρωποι με συνείδηση!
oponostoyallou3



http://www.motoradiostation.gr/useful-infos/1278-2013-01-14-18-37-42
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...